Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Balkan
Hotel Balkan
Hotel Balkan

Hotel Balkan

Hotel Balkan posluje od 1860. godine, a 1936. godine na istom mestu sagrađeno je novo zdanje. Hotel danas ima zanimljivu istoriju, tradiciju i četiri zvezdice koje „odaju“ savremen, kompletno opremljen turistički objekat.

Na Terazijama, u samom centru grada, na par minuta šetnje od trgovačke zone Knez Mihailove ulice, Trga Republike, Skadarlije i drugih značajnih poslovnih, javnih i kulturnih prostora i ustanova, Hotel Balkan nudi jednostavnu eleganciju Beograda u najboljem izdanju.

Osamdeset komfornih soba i osam apartmana odlikuju se izuzetnom udobnošću kojoj doprinose i televizor sa kablovskim programima, bežični internet pristup, individualno podesiva klimatizacija, mini bar, sef, elektronsko zaključavanje. Brojne dodatne usluge uključuju i korišćenje parkinga ili garaže, usluga transfera, izbor domaće i inostrane štampe, a kućni ljubimci su ma zahtev dobrodošli.

U izuzetno prijatnom Restoranu Orient Express nude se specijaliteti domaće i internacionalnih kuhinja – od Londona do Istanbula i dalje, pa se i samom hotelu, zbog stila i specifičnog ambijenta često dodaje naziv – Orient Express. Gostima su na raspolaganju bašta i aperitiv bar, a luksuzni VIP salon pogodan je za posebne događaje.

Za organizaciju poslovnih skupova, Hotel Balkan nudi kompletno opremljenu konferencijska sala, sa pristupom internetu, kapaciteta do 100 osoba.

Web: www.balkanhotel.net
Adresa: Prizrenska 2
Telefon: +381 11 36 36 000
E-mail: info@balkanhotel.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.