Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Centar Balašević
Hotel Centar Balašević
Hotel Centar Balašević

Hotel Centar Balašević

Moderan izuzetno opremljen objekat, sa prostranim holovima i komfornim sobama, u lepom okruženju, Hotel Centar Balašević poseduje i ekskluzivno priznanje Top Clean 2013, po ocenama gostiju.

Hotel sa tri zvezdice član je i Asocijacije kongresnog i poslovnog turizna Jugoistočne Evrope, što je još jedna preporuka za visok kvalitet usluga.

Lokacija hotela takođe je povoljna – nalazi se nedaleko od izletišta Košutnjak, u mirnom delu Beograda, na oko sedam kilometara udaljenosti od centra grada. Za desetak minuta automobilom se stiže do Beogradskog sajma i Novog Beograda, a aerodrom “Nikola Tesla” udaljen je 20 kilometara.

U 35 izvanredno opremljenih soba Centra Balašević nalaze se sve pogodnosti – besplatan bežični internet, kablovska televizija, mini bar, klima uređaj, sef… Hotel poseduje čuvani parking i brojne usluge na zahtev.

Elegantan restoran sa terasom, letnjim baštama i japanskim vrtovima, uz odabrane kulinarske specijalitete, pogodan je za sve vrste proslava i svečanosti.

Kongresna sala kapaciteta 250 osoba i banket sala kapaciteta 100 mesta kompletno su tehnički opremljene, uz usluge organizacije i keteringa.

Za dečake i devojčice zainteresovane da brzo i uz stručnu pomoć upoznaju tajne tenisa, Centar nudi obuku u Školi tenisa Balašević, na dva otvorena terena i jednom u balon hali. Terene koriste i gosti hotela, uz mini spa centar sa saunom i hidromasažnom kadom, koji se nalazi u sklopu objekta.

Hotel Centar Balašević najmlađima stavlja na raspolaganje i igraonicu Veverica, zabavni park u zatvorenom ili otvorenom prostoru, idealan za rođendane i slavlja.

Web: www.centarbalasevic.rs
Adresa: Miška Kranjca 17a
Telefon: +381 11 358 3809
E-mail: info@centarbalasevic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.