Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Crystal
Hotel Crystal
Hotel Crystal

Hotel Crystal

Moderan poslovni Hotel Crystal nalazi se na izuzetno lepom mestu, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save na Vračaru.

Hotel kategorisan sa četiri zvezdice nudi elegantan enterijer i potpuni komfor u 35 soba i 9 luksuzno opremljenih apartmana. Sve što gostu može da zatreba je tu – od prostranih kreveta i radnog stola, individualnog podešavanja klimatizacije, TV sistema sa bibliotekom filmova, internet pristupa, do čajnika, mini bara, elektronske brave, sefa…

Na raspolaganju su i podzemna garaža hotela, usluge u sobi, hemijsko čišćenje, pranje i peglanje, salon lepote Victoria Centar u susednom objektu, sa solarijumom, stručnim masažama i tretmanima… Sistem elektronskog povezivanja obezbeđuje integrisano obezbeđenje prostora.

Restoran hotela nudi uživanje u najboljim ukusima domaće i internacionalne kuhinje, kafeterija i lobi hotela mesto su za predah, a sa terase na poslednjem spratu pruža se jedinstven pogled na Beograd.

Za poslovne skupove Hotel Crystal obezbedio je dve kompletno opremljene konferencijske sale i salu za sastanke.

Odlične saobraćajne veze čine da se do najužeg centra grada i Novog Beograda stiže automobilom za samo par minuta, a do aerodroma “Nikola Tesla” za petnaestak minuta.

Crystal Villa Kalemegdan je objekat posebnog stila u ulici Strahinjića Bana, u centru starog grada, na par minuta šetnje od Knez Mihailove ulice, Skadarlije, Beogradske tvrđave.

U svakoj od šest udobnih i individualno dekorisanih soba nalaze se i klima uređaj, televizor sa satelitskim programima, mini bar, sef, besplatan internet pristup, uz privatni parking i brojne dodatne usluge na zahtev gosta.

Web: www.crystalhotel-belgrade.rs
Adresa: Internacionalnih brigada 9
Telefon: +381 11 715 1000
E-mail: info@crystalhotel.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.