Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Holiday Inn
Hotel Holiday Inn
Hotel Holiday Inn

Hotel Holiday Inn

Kao deo svetske grupacije InterContinental Hotels Group, beogradski hotel Holiday Inn nudi dokazano visok kvalitet smeštaja i usluge i brojne pogodnosti koje ga svrstavaju u klasu hotela sa četiri zvezdice.

Posebna prednost je direktna povezanost objekta sa multifunkcionalnom halom Belexpocentar, koja sa kapacitetom od 5000 posetilaca i mogućnostima jednostavnog pregrađivanja nudi idealna rešenja za sve vrste skupova, događaja, izlaganja, proslava…

Hotel Holiday Inn se nalazi u poslovnom centru Novog Beograda, od aerodroma „Nikola Tesla“ udaljen je 10 kilometara, a od centra Beograda četiri kilometra.

Pored 140 prijatnih komfornih soba, nenametljivo elegantnog dizajna enterijera, hotel raspolaže sa dve sobe za osobe sa posebnim potrebama i izdvojenim spratom sa Executive Club sobama.

Besplatni bežični i kablovski internet pristup, satelitski programi i Pay TV, posluženje u sobama 24 časa… samo su neke od standardnih usluga gostima na raspolaganju. U ponudi su i sobe namenjene pušačima.

Restoran „Singidunum“ nudi izuzetan izbor specijaliteta internacionalne kuhinje, uz bogat bife doručak i „a la carte“ ručak i večeru za goste, a aperitiv bar „Buzz“ laganu hranu i piće.

U Fitness i Spa centru, za opuštanje i rekreaciju su obezbeđeni tursko kupatilo, sauna, ledena pećina, đakuzi, soba za masažu i relaksaciju, teretana.

Hotel Holiday Inn raspolaže sa sedam konferencijskih sala, pojedinačnog kapaciteta između deset i 160 osoba, sa svom pratećom tehničkom opremom, uz mogućnost keteringa. Korisnicima je, kao i gostima hotela, na raspolaganju garaža sa 80 i otvoreni parking sa 110 mesta.

Web: www.belexpocentar.rs/sr/holiday-inn-beograd.htm
Adresa: Španskih boraca 74
Telefon: +381 11 31 00 000
E-mail: reception@hibelgrade.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.