Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Palace
Hotel Palace
Hotel Palace

Hotel Palace

Hotel Palace, simbol visokog kvaliteta, stila i istorije, mesto je gde su dvadesetih godina dvadesetog veka odsedali poznati gosti Beograda.

U elegantnom zdanju u duhu akademizma održavane su i modne revije, koncerti klasične muzike, pozorišne predstave, zabave…

Hotel sa četiri zvezdice i savremenom ponudom nalazi se u mirnom kvartu, u samom centru grada, na nekoliko stotina metara od Knez Mihailove ulice, Saborne crkve, Kalemegdana, Trga Republike… Do aerodroma “Nikola Tesla” stiže se automobilom za oko 20 minuta.

Gostima je na raspolaganju 71 soba i 15 apartmana, uz moderne sadržaje i podjednaku ljubaznost i posvećenost osoblja kao pre gotovo jednog veka, kada je goste sa glavne železničke stanice dovozio hotelski fijaker.

Svaka soba je klimatizovana i sadrži besplatnu bežičnu internet konekciju, LCD televizor, mini bar, telefonsku liniju, komforno kupatilo, uz servis u sobi, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, parkinga, korišćenja garaže. U objektu su menjačnica i frizerski salon, a posebne sobe namenjene su nepušačima.

Restoran Classic sa aperitiv barom u prizemlju garantuje izvanrednu gastronomsku ponudu u elegantnom luksuznom ambijentu enterijera, a restoran Panorama sa terasama i pogledom na Beograd, na šestom spratu, mesto je pogodno za posebne privatne ili korporativne svečanosti.

Za poslovne skupove, pored restorana Panorama kapaciteta 120 mesta, Hotel Palace nudi Banket salu u kojoj se može smestiti do 50 osoba i Salon koji prima do 30 osoba.

U svim prostorima na raspolaganju je besplatan bežični internet, audio-vizuelna i druga tehnička oprema, uz usluge kafe posluženja, ručka ili večere za učesnike.

Web: www.palacehotel.co.rs
Adresa: Topličin venac 23
Telefon: +381 11 218 5585
E-mail: office@palacehotel.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.