Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Prestige
Hotel Prestige
Hotel Prestige

Hotel Prestige

Hotel Prestige nalazi se na izuzetnom mestu, u neposrednoj blizini Beogradskog sajma, Ade Ciganlije, parka Košutnjak, hipodroma, golf terena, izletišta Topčider.

Centar grada udaljen je pet kilometara, a aerodrom „Nikola Tesla“ petnaest kilometara.

Spoj savršene udobnosti, kvaliteta usluge i elegantnog enterijera razlog je što je Hotel Prestige, sa četiri zvezdice, član Asocijacije kongresnog i poslovnog turizma Jugoistočne Evrope.

Hotel u glavnom objektu raspolaže sa 24 sobe i četiri apartmana. U udobnom, moderno opremljenom prostoru, gostima su na raspolaganju LCD televizor sa kablovskim kanalima, besplatan pristup kablovskom i bežičnom internetu, mini bar, sef… Pojedine sobe imaju velike balkone sa pogledom na šumu Košutnjak, a apartmani đakuzi i LCD televizor u kupatilu.

Depandans Hotela Prestige, sa 23 komforne sobe kategorisane sa tri zvezdice, udaljen je 20 metara od glavne zgrade. Sobe poseduju LCD televizor, klima uređaj, mini bar, bežični internet…

Na zahtev gosta dostupne su brojne usluge, od servisa pranja i peglanja, preko poslovnih i usluga prevoza, do organizovanja razgledanja grada i izleta.

Restoran Bask nudi doručak na bazi švedskog stola i odabrane specijalitete domaće i mediteranske kuhinje. Igraonica Prestige je poseban prostor namenjen najmlađima.

U sastavu Hotela Prestige nalazi se Kongresni centar, sa dve konferencijske sale kapaciteta 40 i 120 osoba i banket salom kapaciteta 400 osoba. U prostoru je obezbeđena audio-video oprema i brzi bežični internet pristup.

Parking prostor je čuvan i besplatan za goste hotela.

Web: www.prestigehotel.rs
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 24
Telefon: +381 11 30 57 465
E-mail: info@prestigehotel.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.