Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Slodes
Hotel Slodes
Hotel Slodes

Hotel Slodes

Hotel Slodes pruža potpuni komfor smeštaja i sve uslove za opuštanje i rekreaciju, na mirnom mestu, u delu Beograda poznatom kao Stari Košutnjak.

Do Beogradskog sajma i centra grada stiže se automobilom za desetak minuta, a do aerodroma “Nikola Tesla” za 25 minuta. Iako je kategorisan sa tri zvezdice, hotel nudi mnogo više – pored prijatne atmosfere, ljubaznog osoblja i velikog broja usluga, gostima je na raspolaganju zatvoren bazen, SPA i wellness centar, bilijar sala i sala za stoni tenis, teretana…

Hotel Slodes raspolaže sa 28 soba u Classic, Comfort, Family i Superior varijanti. Pored obaveznog klima uređaja, mini bara, LCD televizora sa kablovskim kanalima, u pojedinim sobama su i garniture za sedenje i hidromasažne kade.

Restoran hotela nudi veliki broj specijaliteta internacionalne kuhinje. Sala kapaciteta 300 mesta se može koristiti za poslovne skupove, sastanke i privatne proslave, a ispred hotela se nalazi lepo opremljena letnja bašta, u kojoj se mogu poslužiti obroci. U ponudi je i tehnički kompletno opremljena konferencijska sala kapaciteta 100 mesta.

U wellness centru, pored bazena, saune, parnog kupatila i različitih vrsta masaža gosti mogu dobiti brojne kozmetičke usluge. Za sportske ekipe povoljnost je sportska hala u neposrednoj blizini hotela.

Hotel poseduje za goste besplatan parking, a u celom objektu je dostupan besplatan bežični internet.

Web: www.hotelslodes.rs
Adresa: Borska 92f, 11090 Beograd
Telefon: +381 11 305 65 25
E-mail: rezervacije@hotelslodes.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.