Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Villa Sunrise
Hotel Villa Sunrise
Hotel Villa Sunrise

Hotel Villa Sunrise

Hotel Villa Sunrise nudi povoljan, komforan i prijatan smeštaj u objektu kategorisanom sa tri zvezdice.

Hotel se nalazi na Zvezdari, na Smederevskom putu, koji se nastavlja na Bulevar kralja Aleksandra. Do centra grada automobilom se stiže za oko 15 minuta, do Beogradskog sajma za 10 minuta, a aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 20 kilometara.

Jednostavna veza sa auto-putem E75 dodatna je preporuka da u hotelu odsednu ili prenoće posetioci Beograda i tranzitni putnici koji koriste ovaj pravac.

Dvanaest udobnih, savremeno opremljenih soba i dva apartmana zadovoljavaju ponudom i udobnošću potrebe gostiju, a ljubazno osoblje je tu i za dodatne usluge na zahtev. Pored besplatnog bežičnog internet pristupa u celom objektu, smeštajne jedinice poseduju garnituru za sedenje, klima uređaj, LCD televizor sa satelitskim kanalima, telefon, frižider.

Za goste je obezbeđen doručak, koji je uračunat u cenu.

U ponudi su prevoz od i do aerodroma i na druge lokacije, organizovanje turističkih obilazaka, dnevna štampa, pranje i peglanje odeće… Hotel poseduje parking besplatan za goste. Kafe bar i elektronski kazino bar sa slot klubom za zabavu nalaze se u samom objektu.

Web: www.villasunrise.rs
Adresa: Smederevski put 25b
Telefon: +381 11 3472 565

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.