Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hoteli City Code
City Code
City Code

Hoteli City Code

City Code je zajednički naziv za tri izuzetno prijatna, moderno opremljena i savremeno dizajnirana hotela, na različitim lokacijama u Beogradu.

City Code u strogom centru Beograda, na nekoliko minuta hoda od Knez Mihailove ulice, Trga Republike, Skadarlije, raspolaže i salom za sastanke kapaciteta 15 mesta.

City Code Bed & Breakfast u mirnom delu Zemuna nalazi se na samo desetak minuta šetnje od Zemunskog keja. U ponudi je 28 soba i jedan apartman, a gostima je pored Snack Bara „Vizura“ na raspolaganju bazen sa toplom vodom.

City Code Spa u Zemunu, nedaleko od objekta City Code Bed & Breakfast pored 17 soba ima i dva apartmana. Snack Bar sa ponudom zdravih laganih obroka u potpunosti se uklapa u najatraktivniji sadržaj objekta – Spa centar sa bazenom sa toplom, slanom vodom, bio saunom, finskom saunom, parnim kupatilom, hidromasažnim bazenom, tuševima sa efektom tropske kiše, tapedarijumima i teretanom.

U svakoj sobi ili apartmanu, u sva tri City Code hotela, nalazi se LCD televizor, mini bar, klima uređaj, sef, bežični internet pristup, direktna telefonska linija.

Gostima su na zahtev obezbeđeni servisi transfera od i do aerodroma, peglanja, pranja, hemijskog čišćenja, rezervacije ulaznica i mesta za restorane i pozorišta, kozmetičke i frizerske usluge, masaža u sobi, usluge čuvanja dece…

Web: www.citycode.rs

City Code
Adresa: Dobračina 26
Telefon: +381 11 30 37 200
E-mail: office@citycode.rs

City Code Bed & Breakfast
Adresa: Cara Dušana 105, Zemun
Telefon: +381 11 63 05 990
E-mail: vizura@citycode.rs

City Code SPA
Adresa: Slavonska 18, Zemun
Telefon: +381 11 316 29 25
E-mail: citycodespa@citycode.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.