Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Queen’s Astoria Design Hotel
Queen’s Astoria Design Hotel
Queen’s Astoria Design Hotel

Queen’s Astoria Design Hotel

Elegantan enterijer u viktorijanskom stilu, sa mnoštvom pažljivo odabranih detalja čini Queen’s Astoria Design hotel jedinstvenim.

Ako se ovome doda komfor, ljubazno osoblje i najmodernija oprema hotela sa četiri zvezdice, jasno je čime se ovaj unikatni objekat preporučuje posetiocima Beograda.

Hotel Queen’s Astorija nalazi se u centru grada, pored glavne železničke stanice, veoma blizu glavne autobuske stanice, do Knez Mihailove ulice, Trga Republike, Skadarlije, Beogradske tvrđave, dolazi se posle svega nekoliko minuta šetnje. Aerodrom “Nikola Tesla” udaljen je 16 kilometara.

Hotel raspolaže sa 85 luksuznih smeštajnih jedinica, od kojih su 6 apartmani. U svakoj sobi nalazi se i LCD televizor sa kablovskim programima, klima uređaj, mini bar, sef. Parking i međunarodni pozivi su besplatni, kao i bežični internet pristup, a kako se sobe nalaze u smart sistemu, obezbeđeno je elektronsko zaključavanje i personalizacija usluga.

Za opuštanje i trening gostima su na raspolaganju sauna i fitness centar.

Pored uživanja u najboljim ukusima evropske gastronomske prakse restoran hotela nudi doživljaj boravka u ekskluzivnom ambijentu. U lobiju u istom stilu može se pročitati štampa uz odabrano piće, a bar hotela je posebno prijatno mesto za druženje i predah.

Dve konferencijske sale kapaciteta od 10 do 150 osoba idealne su za sve vrste poslovnih skupova, na raspolaganju je i kompletan ketering po želji organizatora.

Web: www.astoria.rs
Adresa: Milovana Milovanovića 1
Telefon: +381 11 360 51 00
E-mail: reservation@astoria.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.