Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Rezime Crown Art & Gallery Residence
Rezime Crown Art & Gallery Residence
Rezime Crown Art & Gallery Residence

Rezime Crown Art & Gallery Residence

Rezime Crown Art & Gallery Residence nalazi se u jednom od najlepših beogradskih prostora, pešačko trgovačkoj oazi u centru grada – Knez Mihailovoj ulici.

Stil, šarm, luksuz i udobnost objekta i enterijera u potpunosti je u skladu sa vrednostima zdanja sa kraja XIX veka koja ga okružuju.

Komforni apartmani u business, luxury i royal klasi, dizajnirani pod sloganom „Kuća daleko od kuće“, opremljeni su unikatnim stilskim nameštajem, originalnim kaljevim pećima, vitrinama sa porcelanskim čašama za posebne trenutke, umetničkim slikama po čijim autorima nose imena…

Prostor površine između 50 i 80 kvadratnih metara sastoji se od spavaće sobe, modernog kupatila i dnevnog boravka, sa plazma televizorom, klima uređajem i besplatnom internet konekcijom. Gosti sa sobom mogu dovesti i kućne ljubimce.

Na raspolaganju su i brojne dodatne usluge – od doručka u sobi i servisa pranja, peglanja, čišćenja obuće, preko biznis usluga i izbora dnevnih i nedeljnih novina, do bilet servisa, brzog transporta do aerodroma i organizovanja izleta.

Za poslovne i privatne skupove obezbeđene su sala za konferencije i pres konferencije, banket sala, prostorije za proslave i seminare. Kafe klub City Crown Club, oplemenjen postavkom vrednih zanata iz čitave Srbije, izuzetno je mesto za sastanke uz odabrani izbor pića.

Web: www.rezimecrown.com
Adresa: Knez Mihailova 33
Telefon: +381 11 3282 404
E-mail: rezimecrown1@gmail.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.