Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Rezime Diamond Apartmani
Rezime Diamond Apartmani
Rezime Diamond Apartmani

Rezime Diamond Apartmani

Rezime Diamond je dragulj, koji nudi prijatan i nenametljiv luksuz.

Samo šest apartmana smešteni su u trospratnoj zgradi u mirnoj ulici, u najužem centru grada, dizajniranih tako da se gost oseća, kako se ističe, „kao kod kuće“.

Rezime Diamond apartmani nalaze se u pešačkoj zoni, smešteni su na samo 50 metara od Knez Mihailove ulice, u neposrednoj blizini su Beogradska tvrđava, Saborna crkva, a laganom šetnjom stiže se za desetak minuta do Trga Republike, Skadarlije…

Po svemu različiti od uobičajenog hotelskog smeštaja, apartmani opremljeni stilskim nameštajem, umetničkim slikama i pažljivo biranim detaljima, u četiri tona dragog kamena, nose i prigodna imena – Rubin, Smaragd, Safir i Ćilibar.

Svaki apartman poseduje spavaću sobu, dnevni boravak i kupatilo, a potpuni komfor dopunjuju plazma televizor, bežični internet, mini bar, direktna telefonska linija, klima uređaj, toaletni stočić / mini office…

Gostima je na raspolaganju i mala pokrivena bašta, u kojoj se može poslužiti doručak po želji (a la carte), koji je uračunat u cenu.

Dodatne usluge podrazumevaju šofer servis sa transportom od i do aerodroma, rent-a-car, concierge servis. Objekat je pod video nadzorom, sa fizičkim obezbeđenjem, a parking garaža je udaljena 250 metara.

Web: www.rezime-diamond.com
Adresa: Rajićeva 16
Telefon: +381 11 3285 702
E-mail: office@rezimeapartments.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.