Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Best Western Hotel Šumadija
Best Western Hotel Šumadija
Best Western Hotel Å umadija

Best Western Hotel Šumadija

Hotel Šumadija poseduje sve izvanredne kvalitete turističkih objekata porodice Best Western, najvećeg hotelskog lanca na svetu, spojene sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom.

Poslovni hotel sa četiri zvezdice nalazi se nadomak Beogradskog hipodroma, Ade Ciganlije i Beogradskog sajma, kratkom vožnjom stiže se u najuži centar grada, a aerodrom “Nikola Tesla” udaljen je manje od 15 kilometara.

Komforne i prijatne sobe poseduju obavezne klima uređaje i brzu internet konekciju. Od dodatnih usluga hotel nudi prevoz od i do aerodroma na zahtev, room-service, rent-a-car, pranje i peglanje, kozmetičke i frizerske usluge, biznis usluge…

Moguć je i izbor sobe za nepušače. Za relaksaciju i odmor gostima je na raspolaganju Spa i Wellness centar, sa saunom, teretanom, različitim tipovima programa masaža. Parking ispred hotela je besplatan.

U ponudi restorana je personalizovan meni, uz veliki izbor specijaliteta i vrhunskih pića, a tu je i otvorena bašta, koja se koristi kada vremenske prilike dozvole. Kafe bar pruža uslove za predah u prijatnoj atmosferi.

U objektu Hotela Šumadija nalazi se pet atraktivnih klimatizovanih konferencijskih sala sa prilagodljivim rasporedom, opremljenih svim potrebnim telekomunikacijskim i audio-vizuelnim sredstvima.

Estetski privlačan ambijent, mogućnost izlaska iz pojedinih sala na terasu, dnevno svetlo i kapacitet od 10 do 150 osoba čine ovaj prostor pogodnim za sve vrste poslovnih, ali i privatnih skupova.

Web: www.hotelsumadija.com
Adresa: Šumadijski trg 8
Telefon: +381 11 30 54 100
E-mail: office@hotelsumadija.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.