Izdvajamo
Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Best Western Hotel Šumadija
Best Western Hotel Šumadija
Best Western Hotel Šumadija

Best Western Hotel Šumadija

Hotel Šumadija poseduje sve izvanredne kvalitete turističkih objekata porodice Best Western, najvećeg hotelskog lanca na svetu, spojene sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom.

Poslovni hotel sa četiri zvezdice nalazi se nadomak Beogradskog hipodroma, Ade Ciganlije i Beogradskog sajma, kratkom vožnjom stiže se u najuži centar grada, a aerodrom “Nikola Tesla” udaljen je manje od 15 kilometara.

Komforne i prijatne sobe poseduju obavezne klima uređaje i brzu internet konekciju. Od dodatnih usluga hotel nudi prevoz od i do aerodroma na zahtev, room-service, rent-a-car, pranje i peglanje, kozmetičke i frizerske usluge, biznis usluge…

Moguć je i izbor sobe za nepušače. Za relaksaciju i odmor gostima je na raspolaganju Spa i Wellness centar, sa saunom, teretanom, različitim tipovima programa masaža. Parking ispred hotela je besplatan.

U ponudi restorana je personalizovan meni, uz veliki izbor specijaliteta i vrhunskih pića, a tu je i otvorena bašta, koja se koristi kada vremenske prilike dozvole. Kafe bar pruža uslove za predah u prijatnoj atmosferi.

U objektu Hotela Šumadija nalazi se pet atraktivnih klimatizovanih konferencijskih sala sa prilagodljivim rasporedom, opremljenih svim potrebnim telekomunikacijskim i audio-vizuelnim sredstvima.

Estetski privlačan ambijent, mogućnost izlaska iz pojedinih sala na terasu, dnevno svetlo i kapacitet od 10 do 150 osoba čine ovaj prostor pogodnim za sve vrste poslovnih, ali i privatnih skupova.

Web: www.hotelsumadija.com
Adresa: Šumadijski trg 8
Telefon: +381 11 30 54 100
E-mail: office@hotelsumadija.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.