Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Garni hotel „Sučević“
Garni hotel "Sučević"

Garni hotel „Sučević“

Hotel „Sučević“ nudi potpuni komfor u podnožju Avale, poznatog beogradskog izletišta, uz odlične saobraćajne veze.

Blizina Kružnog puta čini da se do aerodroma „Nikola Tesla“ stiže za 30 minuta, a najuži centar grada udaljen je 15 kilometara.

Hotel kategorisan sa četiri zvezdice raspolaže sa 24 udobne, moderno opremljene sobe i četiri apartmana, u centralnom objektu i depandansu.

U svakoj smeštajnoj jedinici su i klima uređaj, televizor sa kablovskim kanalima, mini bar, direktna telefonska linija, kablovski i bežični internet pristup, sauna.

Gostima su na raspolaganju parking, servis u sobi i prevoz na zahtev, usluga pranja i peglanja, sef… Može se izabrati soba sa đakuzijem, soba za nepušače, specijalan dijetetski meni…

Restoran hotela, kapaciteta 100 mesta, pogodan je i za sve vrste porodičnih i poslovnih skupova i svečanosti.

U drugom, etno restoranu, sa originalnim enterijerom, može se smestiti do 70 gostiju, a u ponudi oba su najbolji specijaliteti nacionalne kuhinje, uz sušene proizvode od mesa, sireve, vrhunske domaće rakije i kvalitetna vina iz sopstvene proizvodnje.
Pored zelenila u okružeju i dobrog vazduha, gosti Hotela „Sučević“ leti uživaju u posebno dizajniranoj bašti koja može da primi 120 osoba.

Web: www.suchevich.com
Adresa: Dugo Polje 1A
Telefon: +381 11 390 7777
E-mail: hotelsucevic@gmail.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.