Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Kasina
Hotel Kasina

Hotel Kasina

Hotel Kasina, jedan od najstarijih beogradskih hotela, posluje od sredine XIX veka.

U međuvremenu su podizani novi objekti hotela, vršene adaptacije i ispunjavani svi zahtevi vremena i savremenog smeštaja. Današnje zdanje na samom trgu Terazije, u najužem centru Beograda, cenjeni je poslovni hotel sa tradicijom, kategorisan sa tri zvezdice.

U 76 komfornih soba i pet apartmana gostima su na raspolaganju i besplatan bežični internet, televizor, mini bar, klima uređaj, direktna telefonska linija.

Među brojnim dodatnim uslugama su servis u sobama, pranje i peglanje, sef na recepciji, menjačnica… Moguće je rezervisati i mesto u obezbeđenoj garaži, udaljenoj 200 metara, a mali kućni ljubimci su, uz najavu, dobrodošli.

U sklopu hotela nalazi se restoran sa uslugom „a la carte“ i Kasina bar, kultno mesto dobrog provoda sa klubskom atmosferom i nastupima poznatih muzičkih imena, nekadašnja pivnica koja i dalje nudi veliki izbor piva.

Letnja bašta kapaciteta 120 mesta posebno je prijatan prostor. Na samo nekoliko koraka od hotela gosti mogu pogledati neku od predstava Pozorišta na Terazijama.

Konferencijska sala i banket sala sa projekcionom opremom pogodno su mesto za sve vrste poslovnih skupova u centru grada.

Hotel Kasina nalazi se na samo 500 metara udaljenosti od glavne autobuske i železničke stanice, a do aerodroma „Nikola Tesla“ stiže se za 20 minuta. Mladi i studenti, vlasnici EYCA i ISIC kartica, imaju poseban popust.

Web: www.hotelkasina.rs
Adresa: Terazije 25
Telefon: +381 11 3235 575
E-mail: booking@hotelkasina.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.