Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Metropol Palace
Hotel Metropol Palace

Hotel Metropol Palace

Nastavljajući tradiciju hotela Metropol koji je decenijama bio sinonim za najvišu klasu beogradske turističke ponude, Hotel Metropol Palace nudi i sve osobine vrhunskog svetskog Luxury Collection hotela.

Jedinstven, ekskluzivan, moderan, Hotel Metropol Palace sa pet zvezdica, deo lanca Starwood, nalazi se u samom centru grada, u neposrednoj blizini parka Tašmajdan.

Najznačajnije turističke atrakcije Beograda su na udaljenosti manjoj od dva kilometra, a do aerodroma „Nikola Tesla“ stiže se automobilom za oko 20 minuta.

Hotel Metropol Palace raspolaže sa 199 luksuzno opremljenih soba i 40 apartmana.

Elegancija enterijera dizajniranog sa stilom prepoznatljiva je osobina smeštajnog prostora, u kojem su gostima na raspolaganju i bežični internet, mini bar, veliki radni sto, udobna fotelja u sobama i odvojen posebno opremljen dnevni prostor u apartmanima.

Vrhunac komfora nudi se u kraljevskom i predsedičkom apartmanu. Restoran „a la carte“ i bar upotpunjuju prvoklasnu ponudu hotela.

Limegrove Fitness i Spa Centar sa zatvorenim bazenom dugim 25 metara, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom i hladnom sobom, teretanom, uz stručne programe više vrsta masaža i tretmana, pruža izuzetne uslove za opuštenje, uživanje i rekreaciju.

Tehnički najsavremenije opremljene sale za konferencije i sastanke, svih veličina, kapaciteta do 800 osoba, sa balskom salom, terasom i baštom u parku, čine prostor hotela Metropol Palace idealnim za poslovne skupove i svečanosti za pamćenje.

Web: www.metropolpalace.com
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 69
Telefon: +381 11 3333 100
E-mail: reception@metropolpalace.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.