Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Moskva
Hotel Moskva

Hotel Moskva

Reprezentativni predstavnik stila, raskoši i lepote beogradskih zdanja sa početka XX veka, Hotel Moskva je spoj beogradske istorije i najsavremenije turističke ponude.

Objekat u stilu ruske secesije, smešten na Trgu Terazije u najužem centru prestonice i zaštićen kao spomenik kulture, otvorio je 1908. godine kralj Petar Karađorđević lično. Kasnija renoviranja zadržala su sve vrednosti hotela i dodala nove, primerene vremenu.

Hotel Moskva, kategorisan sa četiri zvezdice, za smeštaj nudi 132 izuzetno opremljene sobe i šest luksuznih apartmana, koji nose imena po slavnim gostima – Robert de Niro, Lučano Pavaroti, Alfred Hičkok, Indira Gandi, Maksim Gorki, Albert Ajnštajn.

Kablovska televizija, bežični internet, pisaći sto, sef, mini bar, individualno podesiva klimatizacija obavezni su sadržaji, uz brojne usluge na zahtev.

Restoran Čajkovski poznat je po velikom izboru vrhunskih ukusa i kulinarskom majstorstvu koje priliči hotelu ovakvog renomea, a Kafeterija Moskva, više od jednog veka najpoznatije je mesto sastanaka Beograđana i gostiju prestonice.

Poslastičarnica Moskva, u kojoj svakako treba probati brend hotela “Moskva šnit”, sinonim je za fine deserte.
Hotel Moskva sa četiri konferencijske sale i balskom dvoranom obezbeđuje jedinstven prostor za skupove najvišeg nivoa.

EVA spa & wellness centar dodatna je moderna vrednost hotela, namenjena opuštanju u ambijentu sofisticiranog enterijera. U ponudi su stručni tretmani lica i tela, manikir, pedikir i masaže, sa obabranim besplatnim uslugama za goste hotela.

Web: www.hotelmoskva.rs
Adresa: Terazije 20
Telefon: +381 11 364 20 69
E-mail: info@hotelmoskva.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.