Smeštaj u Beogradu: Hotel N
Hotel N

Hotel N

Komfor i udobnost, uz niz posebnih usluga i povoljnosti za gosta, osnovne su odlike Hotela N. Hotel N kategorisan sa tri zvezdice nalazi se na Voždovcu, na oko četiri kilometra udaljenosti od najužeg centra grada.

Za 10-15 minuta stiže se automobilom do Beogradskog sajma, glavne autobuske i železničke stanice, Sava centra, poslovne zone Novog Beograda.

Hotel N raspolaže sa 115 soba prijatnog enterijera, koje su opremljene i televizorom sa satelitskim kanalima, internet priključkom ili bežičnim internet pristupom, klima uređajem.

Za goste kojima je potrebno više prostora u ponudi su tri komforna apartmana, koji pored dnevnog boravka i spavaće sobe poseduju dva kupatila.

Odabrana ponuda nacionalnih jela i pića dostupna je u tri restoranske sale, koje su pogodne i za privatne i poslovne proslave i skupove, pored toga hotel poseduje aperitiv bar i bar za pušače, sa terasom koja se koristi u letnjem perodu.

Konferencijski centar „Forum“ sastoji se od pet moderno opremljenih konferencijskih sala, kapaciteta od 10 do 150 osoba i dva kabineta za simultano prevođenje, a tu su i aperitiv bar, centralna garderoba, prodavnica suvenira… uz biznis usluge i usluge keteringa.

Mladima koji poseduju omladinsku karticu Euro<26 ili omladinsku karticu Easy Travel Card – ETC, Hotel N odobrava specijalan popust.

Web: www.hotel-n.rs
Adresa: Bilećka 57
Telefon: +381 11 39 721 83
E-mail: office@hotel-n.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.