Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Nacional
Hotel Nacional

Hotel Nacional

Hotel Nacional nalazi se na Novom Beogradu, na ulazu u Beograd iz pravca Zagreba.

Položaj pored auto-puta Zagreb – Beograd – Niš i Subotica – Beograd – Niš značajna je prednost, posebno za tranzitne putnike.

U blizini hotela nalazi se i Međunarodni carinski terminal, aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 10 kilometara, a do poslovnog centra Novog Beograda, centra grada i Beogradskog sajma dolazi se brzo i jednostavno.

Hotel Nacional, klasifikovan sa dve zvezdice, raspolaže sa 63 jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Svaka soba poseduje kupatilo, televizor i telefon, na raspolaganju je bežični internet pristup.

Dnevna štampa, sobni servis, sef… samo su neke od dodatnih usluga. Boravak kućnih ljubimaca je moguć na zahtev, kao i posebne sobe za nepušače.

Restoran kapaciteta 250 mesta nudi veliki izbor specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje. Pored restorana, u sklopu objekta je kafe restoran kapaciteta 70 mesta i banket sala u koju se može smestiti do 60 osoba.

U letnjem periodu dostupna je i otvorena bašta sa 150 mesta. Veliki kapacitet navedenih prostora čini Hotel Nacional pogodnim za sve vrste skupova, privatnih, porodičnih i poslovnih svečanosti i proslava.

Hotel Nacional je okružen parkovskim prostorom i zelenilom, u blizini su sportski tereni, a parking je pod stalnim nadzorom.

Web: www.nacional-bgd.com
Adresa: Auto put 5
Telefon: +381 11 260 11 56
E-mail: recepcija@nacional-bgd.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.