Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Prag
Hotel Prag

Hotel Prag

Izuzetan spoj tradicije starog Beograda i najmodernije hotelske prakse svrstava Hotel Prag u visoku klasu poslovnog hotela sa četiri zvezdice.

Arhitektonsko rešenje autora Đure Bajalovića iz 1929. godine, sa obeležjima evropskog modernizma XX veka, razlog je što je objekat pod zaštitom kao spomenik kulture.

Hotel Prag se nalazi u najužem centru grada, u neposrednoj blizini Trga Terazije. Potrebno je samo desetak minuta šetnje do boemske Skadarlije, trgovačke zone Knez Mihailove ulice, Doma Narodne Skupštine… Podjednako blizu su glavna autobuska i železnička stanica, a aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 19 kilometara.

Hotel raspolaže sa 82 komforne prijatne sobe, najsavremenije opremljene, sa uvedenim sistemom inteligentnih soba, što obezbeđuje maksimalnu uslugu i bezbednost. Internet pristup, interaktivna i kablovska televizija, sef, mini bar, klimatizacija, samo su neki od osnovnih sadržaja, uz brojne dodatne usluge na zahtev.

Pored restorana sa ponudom „a la carte“ i bogatim izborom internacionalnih gastronomskih specijaliteta, hotel poseduje aperitiv bar i posebno prijatnu pivnicu „Hajdučka pećina“.

Hotel Prag ime duguje prvom vlasniku, koji je bio Čeh, a u istom stilu nazvane su i tri moderne konferencijske sale – Bohemia, Karlove Vari i Libuša, sa kapacitetima 80, 40 i 20 osoba, kompletno tehnički opremljene.

Obezbeđene su i dve biznis kancelarije za sastanke, sa kompjuterima i video konferencijskom vezom, kapaciteta do osam osoba.

Web: www.hotelprag.rs
Adresa: Kraljice Natalije 27
Telefon: +381 11 321 4444
E-mail: hotelprag@sezampro.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.