Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel President
Hotel President
Hotel President

Hotel President

Hotel President poseduje sve što se očekuje od visokih pet zvezdica, koje su mu u kategorizaciji dodeljene: perfektnu uslugu, visokokvalitetne smeštajne kapacitete i prateće objekte koji pružaju maksimum zadovoljstva i najprobirljivijem gostu.

Hotel President se nalazi u okviru Sportskog centra Kovilovo, u parkovskom prostoru, okružen travnjacima, stazama i cvećem, na levoj obali Dunava, na oko 12 kilometara udaljenosti od centra Beograda.

Gostima hotela na raspolaganju je 17 soba i 10 apartmana sa terasama, ekskluzivno opremljenih, sa kablovskim TV programima, klima uređajima, internet konekcijom, sefom, mini barom, sobnim servisom 24 sata, uz besplatno korišćenje teretane, hidromasažnih kada, sauna, otvorenog bazena u sezoni, parkinga…

Može i piknik…

Elegantan ambijent restorana sa letnjom terasom, doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera „a la carte“, uz aperitiv bar, kafe „Bregava“ na strelištu, snek bar pored bazena, uređen prostor za piknik, čine boravak u hotelu prijatnim i jedinstvenim.

Kongresni centar, osim dve potpuno tehnički opremljene multifunkcionalne sale, kapaciteta 250 osoba, nudi učesnicima usluge izuzetno dizajniranog restorana Kristalna dvorana. Biznis centar, poseban prostor sa kancelarijskim uređajima, na raspolaganju je 24 sata.

U kompleksu Kovilovo, pored hotela je sportska hala sa terenima za male sportove, fitness centrom, saunom, đakuzijem, uslugama masaže…

Sve ovo, uz otvorene terene sa podlogom od tartana i veštačke trave, dva osvetljena travnata fudbalska terena, otvorenim bazenom, strelištem za leteće mete… čini Kovilovo posebno atraktivnim za pripreme sportskih ekipa.

Web: www.president-belgrade.rs
Adresa: Zrenjaninski put 170
Telefon: +381 11 2075 200
E-mail: hotel@president-belgrade.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.