Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Skala
Hotel Skala, Zemun
Hotel Skala

Hotel Skala

Boravak u Zemunu pruža posebno iskustvo, a dobar izbor da se odsedne na samo pet minuta šetnje od Zemunskog keja je Hotel Skala.

Hotel izuzetno lepog enterijera, sa kvalitetnom ponudom, kategorisan sa tri zvezdice, nalazi se pored pozorišta Madlenianum, na desetak minuta vožnje od centra Beograda i petnaest minuta od aerodroma „Nikola Tesla“.

Hotel Skala raspolaže sa 14 prijatnih, komfornih soba i dva apartmana, svaka smeštajna jedinica poseduje direktnu telefonsku liniju, satelitski TV program, mini bar, klima uređaj, bežični internet pristup…

Apartmani se sastoje od dnevnog boravka, spavaće sobe i dva kupatila, a dodatna pogodnost su dve odvojene telefonske linije.

Gostima su dostupni sef i parking, na zahtev se pružaju usluge pranja i peglanja, servis u sobi, korišćenje fax i fotokopira aparata…

Restoran kapaciteta 180 mesta, sa ponudom specijaliteta internacionalne i domaće kuhinje, pogodan je i za sve vrste skupova i svečanosti.

U sastavu hotela je moderno opremljena picerija „Del Nonno“, koja nudi italijanske kulinarske specijalitete i veliki izbor pića.

Web: www.hotelskala.rs
Adresa: Bežanijska ulica 3, Zemun
Telefon: +381 11 30 75 032
E-mail: rezervacije@hotelskala.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.