Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Slavija Garni
Hotel Slavija Garni
Hotel Slavija Garni

Hotel Slavija Garni

Savremen i bogato opremljen, Slavija Garni, hotel kategorisan sa tri zvezdice, gosti i domaćini i dalje često nazivaju starim imenima Slavija III i Slavija Lux.

Više decenija tradicije, uz novu ponudu i nove objekte, čine kompleks hotela Slavija jednim od prepoznatljivih turističkih brendova Beograda.

Hotel Slavija Garni nalazi se u neposrednoj blizini trga Slavija i Hrama Svetog Save. Trg Republike, Skadarlija i Knez Mihailova ulica udaljeni su oko dva kilometra, glavna železnička i autobusta stanica 1,2 km, a aerodrom „Nikola Tesla“ 19 kilometara.

S pogledom na Beograd

Hotel raspolaže sa 80 komfornih i prijatnih soba, pet junior i šest senior apartmana, opremljenih LCD televizorima sa kablovskim programima, telefonom, mini barom, besplatnim bežičnim internetom, individualno podesivom klimatizacijom…

U cenu su uključene i besplatne usluge Biznis centra i sefa na recepciji, a za goste apartmana i saune, uz sobu ili apartman za nepušače na zahtev.

Restoran „Panorama“, sa terasom s pogledom na Beograd i salom za sastanke „Silver Hall“, pogodan je za sve vrste privatnih i poslovnih skupova. Tu je i elegantni „Piano bar“ sa ponudom odabranih pića i deserta i tehnički opremljen Biznis centar sa salom za sastanke kapaciteta 15 mesta.

Wellness centar „Otium“ pored saune, solarijuma, frizerskih i kozmetičkih tretmana nudi usluge manuelne i hidro masaže, a svima koji bi da se zabave i ujedno oprobaju sreću na raspolaganju je najsavremeniji Slot klub „Havana“.

Web: www.slavijahotel.com
Adresa: Svetog Save 1-9
Telefon: +381 11 308 48 00
E-mail: office@slavijahotel.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.