Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Srbija Garni
Hotel Srbija Garni

Hotel Srbija Garni

Podjednako blizu centru starog i Novog Beograda, Hotel Srbija Garni gostima nudi ambijent savremenog italijanskog dizajna, komfor, udobnost i izuzetan kvalitet, koji garantuju četiri zvezdice u kategorizaciji objekta.

Knez Mihailova ulica je udaljena samo 300 metara, Tržni centar „Ušće“ 600 metara, do Beogradskog sajma ili Beogradske arene automobilom se stiže za 5-10 minuta, a aerodrom „Nikola Tesla“ nalazi se na udaljenosti od oko 17 kilometara.

Hotel Srbija Garni, otvoren u februaru 2012. godine, raspolaže sa 30 luksuznih soba, tri deluxe sobe i četiri apartmana. U modernom enterijeru, uz brižljivo odabrane detalje, nalaze se i radni sto, LCD televizor sa kablovskim kanalima, klima uređaj, mini bar, sef, besplatan bežični pristup internetu.

Sobe i apartmani poseduju elektronske brave. U ponudi su i sobe za nepušače, a jedna soba je prilagođena licima sa posebnim potrebama.

Gostima je na raspolaganju podzemna garaža obezbeđena video nadzorom, kao i dodatne usluge pranja i peglanja, rent-a-car usluga i biznis usluge korišćenja kompjutera, fotokopiranja, skeniranja, slanja fax-a… Za organizaciju poslovnih sastanaka, prezentacija, radionica, seminara hotel nudi opremljenu konferencijsku salu.

Pored sale za doručak u sklopu Hotela Srbija Garni je BG kafeterija, elegantno opremljen prijatan prostor, sa velikim izborom pića, koktela, sendviča, poslastica, domaće i inostrane štampe.

Web: www.hotelsrbijagarni.com
Adresa: Brankova 13-15
Telefon: +381 11 26 333 23
E-mail: office@hotelsrbijagarni.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.