Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Srbija
Hotel Srbija

Hotel Srbija

Jedan od najvećih beogradskih hotela, Hotel Srbija, nudi izuzetnu udobnost i funkcionalnost u ambijentu toplih boja soba i apartmana, u potpunosti prilagođenih potrebama gosta.

Objekat kategorisan sa tri zvezdice, kompletno renoviran, dobar je izbor i zbog blizine auto-puta, koji hotel čini lako dostupnim gostima Beograda.

Hotel Srbija nalazi se u naselju Šumice, u blizini parka i sportskog centra „Šumice“, sa odličnom saobraćajnom vezom, tako da se za samo 5-10 minuta automobilom stiže u centra grada, do Beogradskog sajma, Novog Beograda, a za 15-20 minuta do aerodroma „Nikola Tesla“.

Hotel raspolaže sa 284 sobe, pet junior apartmana i 15 apartmana. U svim sobama nalaze se i radni sto, garnitura za sedenje, televizor, bežični internet, mini bar, klima uređaj, telefon, a na zahtev su obezbeđene usluge pranja i peglanja, sef, rent-a-car.

U hotelu se nalazi frizerski salon, bankomat i Internet kafe sa šest računara i stalnom internet konekcijom.

Parking sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem besplatan je za goste hotela.

Restoran na poslednjem XVIII spratu, sa nezaboravnim pogledom na Beograd, pogodan je za sve vrste privatnih i poslovnih svečanosti. Kafe restoran BG, u prizemlju, posebno je dizajnirana zimska bašta, koja se u letnjim mesecima povezuje sa velikom baštom na otvorenom.

Hotel Srbija raspolaže sa četiri moderne i tehnički kompletno opremljene konferencijske sale, kapaciteta od 20 do 250 mesta, za poslovne skupove, prezentacije, pres-konferencije.

Web: www.hotelsrbija.com
Adresa: Ustanička 127c
Telefon: +381 11 3044 000
E-mail: office@hotelsrbija.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.