Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Trim
Hotel Trim u Košutnjaku
Hotel Trim

Hotel Trim

Hotel Trim idealan je za sportiste, ali ne samo za njih. Smešten u park-šumi Košutnjak, u najlepšoj beogradskoj zelenoj zoni, hotel se nalazi u kompleksu Nacionalnog trening centra, u kojem se za takmičenja pripremaju reprezentativci Srbije.

Za nekoliko minuta vožnje stiže se do Ade Ciganlije, najuži gradski centar udaljen je oko 6 kilometara, a aerodrom „Nikola Tesla“ 26 kilometara.

Hotel Trim raspolaže sa 23 sobe i jednim apartmanom u glavnom objektu i deset soba u depandansu. Sobe poseduju produžene krevete, a svaka smeštajna jedinica opremljena je televizorom i bežičnim internet pristupom.

Restoran kapaciteta 80 mesta i posebno lepa velika letnja bašta kapaciteta 110 mesta pogodni su i za različite vrste proslava i skupova. Konferencijska sala kapaciteta 40 mesta kompletno je opremljena i pruža odlične uslove za treninge, radionice, prezentacije…

U okviru sportskog kompleksa nalaze se četiri terena za mali fudbal sa veštačkom travom, dva velika fudbalska terena sa prirodnom travom, šest teniskih terena sa šljakom i tvrdom podlogom, otvoreni tereni za košarku, rukomet i odbojku, dvorana sa salom za borilačke sportove, teretana, trim staza, zatvoreni bazen sa saunom i šest otvorenih bazena (olimpijski bazen, skakački bazen i četiri bazena za rekreativno plivanje).

Gostima sportistima na raspolaganju je i medicinski blok opremljen za psiho-fizička testiranja.

Hotel ima sopstveni parking sa 40 mesta.

Web: www.trimhotel.rs
Adresa: Kneza Višeslava 72
Telefon: +381 11 3540 670
E-mail: info@trimhotel.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.