Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Union
Hotel Union - hoteli u Beogradu
Hotel Union

Hotel Union

Izvanredna lokacija, prijatnost, udobnost i visoki standardi održavanja i usluge čine Hotel Union pravim izborom za sve one koji iz poslovnih razloga ili ličnog zadovoljstva borave u Beogradu.

Hotel kategorisan sa tri zvezdice nalazi se na samo par stotina metara udaljenosti od najlepših i najznačajnijih javnih, kulturnih i turističkih, zdanja i sadržaja.

Za samo nekoliko minuta šetnje stiže se do Knez Mihailove ulice, Skadarlije, Trga Republike, Doma Narodne skupštine… Do glavne autobuske i železničke stanice potrebno je pet minuta vožnje, a do aerodroma „Nikola Tesla“ oko dvadeset minuta.

U petospratnoj zgradi hotela smeštene su 54 komforne sobe i šest luksuzno opremljenih apartmana.

Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet, kablovski TV programi, mini bar, telefon, besplatan parking u jednom delu dana i brojne usluge na zahtev – pranje i peglanje veša, sef, sobne usluge, a u slučaju potrebe i automatski eksterni defibrilator za čiju je upotrebu osoblje obučeno.

Restoran hotela Union, sa širokom ponudom specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje, kapacitetom 200 mesta i muzikom uživo u večernjim satima, pogodan je za sve vrste skupova.

Tu je i Piano bar za opuštanje uz zvuke klavira. Klub sala je posebno mesto namenjeno prezentacijama, press konferencijama i proslavama zatvorenog tipa, a Bussiness Room gosti hotela mogu da koriste besplatno, uz kablovski internet.

Slot klub Aleksandar Union, u sklopu hotela, namenjen je zabavi i svima koji vole igre na sreću.

Web: www.hotelunionbelgrade.com
Adresa: Kosovska 11
Telefon: +381 11 3248 022

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.