Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Country Club Hotel Babe
Country Club Hotel Babe

Country Club Hotel Babe

Kompleks Country Club Hotel Babe idealan je za sve one koji posetu glavnom gradu žele da spoje sa jedinstvenim iskustvom odmora i rekreacije u prirodi, u pažljivo projektovanom okruženju, sa vrhunskim izborom sadržaja za goste.

Hotel Babe se nalazi u istoimenom selu, u naselju Sopot u podnožju planine Kosmaj, na manje od sat vožnje od centra Beograda, Novog Beograda i aerodroma „Nikola Tesla“.

Objekat hotela Babe u ponudi ima 31 sobu, dva studio prostora i šest apartmana, a u kompleksu je i 18 standardnih i deset porodičnih vila, od kojih svaka, pored spavaćih soba i dnevnog boravka, raspolaže sa opremljenom kuhinjom. Sve smeštajne jedinice poseduju televizor i telefon, a može se izabrati i prostor sa klimom, terasom, internet pristupom.

Restoran Baebenius kapaciteta 80 mesta, sa prijatnom terasom sa pogledom na kompleks i Kosmaj, nudi odabrane gastronomske specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje. Kafeterija sa bogatom ponudom napitaka i poslastica ima i bridž salon, namenjen ljubiteljima društvenih igara.

Relax klub kompleksa Babe sastoji se od spa zone sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, hidromasažnom kadom, stolicom za masažu… i fitness zone sa najmodernijim spravama za trening.
Kongresni centar sa pet konferencijskih sala ukupnog kapaciteta do 200 učesnika pogodan je za sve vrste poslovnih skupova.

Formirane i obeležene pešačke i trim staze, bazen na otvorenom, jezero za sportski ribolov, profesionalni teniski tereni, tereni za košarku, odbojku i odbojku na pesku, rukomet, mali fudbal, ergela konja sa padokom, staze za jahanje… dodatni su sadržaji u sklopu ovog jedinstvenog turističkog kompleksa. (danubeogradu.rs)

Web: www.country-club-hotel-babe.com
Adresa: Milovana Milinkovića 3, Babe
Telefon: +381 11 826 0077
E-mail: info@cch-babe.com