Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Garni Hotel Semlin B&B
Garni Hotel Semlin B&B

Garni Hotel Semlin B&B

Smešten u Zemunu, pored samog auto-puta Beograd – Novi Sad, Garni Hotel Semlin nudi prijatan i udoban smeštaj, uz brojne dodatne usluge za goste.

Dobre saobraćajne veze i blizina aerodroma „Nikola Tesla“, do kojeg se stiže za samo desetak minuta automobilom, preporuka su za boravak u savremenom turističkom objektu, kategorisanom sa tri zvezdice.

Do poznatih beogradskih i novobeogradskih poslovnih, kulturnih i trgovačkih zona potrebno je pet do deset minuta vožnje, a Zemunski kej na obali Dunava, sa brojnim sadržajima, udaljen je oko četiri kilometra.

Hotel Semlin raspolaže sa 16 komfornih klimatizovanih soba, opremljenih bravama sa magnetnom karticom u kojima su i radni sto, LCD televizor sa kablovskim kanalima, telefon, mini bar, sef… Besplatan bežični internet pristup obezbeđen je u celom objektu, hotel poseduje sopstveni parking, a gostima se nude i brojne usluge na zahtev – servis u sobi, prevoz od i do aerodroma, pranje i peglanje odeće, dnevna i nedeljna novinska izdanja…

U Hotelu Semlin Bed&Breakfast gostima se u trpezariji servira doručak po principu „švedskog stola“. U ponudi apertiv bara je veliki izbor pića i napitaka. (danubeogradu.rs)

Web: www.semlinbb.com
Adresa: Ugrinovački put 116
Telefon: +381 11 3757 097
E-mail: office@semlinbb.com

Uređuje: Katarina Vidaković