Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Garni Hotel Tash
Garni Hotel Tash

Garni Hotel Tash

Izuzetno prijatan i udoban, Garni Hotel Tash je moderan butik hotel u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka, u sklopu kompleksa Sportsko-rekreacionog centra „Tašmajdan.

Okružen zelenilom, sa širokom ponudom pratećih sadržaja za trening i fitness, hotel sa tri zvezdice poseduje i sve prednosti objekta u samom centru grada. Do najpoznatijih beogradskih turističkih atrakcija i znamenitosti, brojnih mesta poznatih po kulturnim i zabavnim sadržajima, glavne železničke i autobuske stanice stiže se za 15-20 minuta hoda.

Aerodrom „Nikola Testa“ udaljen je 14 kilometara.

Hotel Tash raspolaže sa 18 savremeno opremljenih soba i jednim apartmanom. Sve smeštajne jedinice sadrže radni sto, klima uređaj, mini bar, LCD televizor sa kablovskim kanalima, besplatni bežični internet pristup, telefon, a apartman i đakuzi.

Parking je za goste besplatan uz najavu, kao i lokalni telefonski pozivi. Na zahtev su u ponudi prevoz od i do aerodroma, autobuske ili železničke stanice, taksi usluge, pranje i hemijsko čišćenje odeće.

Dva zatvorena bazena, otvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, programi masaže, teretana, termalna kupka… samo su neki od sadržaja u sklopu sportsko-rekreacionog centra, koje gosti mogu koristiti uz doplatu. (danubeogradu.rs)

Web: www.hoteltash.com
Adresa: Beogradska 71
Telefon: +381 11 4142 050
E-mail: r@hoteltash.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.