Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Garni hotel Villa Family
Villa Family

Garni hotel Villa Family

Villa Family je savremen garni hotel, koji nudi udoban smeštaj u potpunom komforu turističkog objekta sa tri zvezdice.

Lokacija hotela u gradskom naselju Petlovo brdo, sa odličnim saobraćajnim komunikacijama, pored same Ibarske magistrale, posebno je pogodna za goste koji dolaze iz ovog pravca ili su u tranzitu.

Do centra Beograda automobilom se stiže za 15 minuta, koliko je potrebno i do aerodroma „Nikola Tesla“, a na udaljenosti od pet do deset minuta vožnje su poznata gradska izletišta Ada Ciganlija i Košutnjak.

Villa Family u ponudi ima 13 prostranih soba i dva apartmana, od kojih je jedan sa terasom. Prijatan enterijer toplih boja upotpunjen je posebnim sadržajima za goste – u smeštajnim jedinicama i celom objektu dostupan je besplatan bežični internet, sobe i apartmani poseduju LCD televizor sa kablovskim kanalima, radni sto, mini bar, sef, telefon, klima uređaj. Na zahtev su obezbeđene usluge transfera, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, lekarske, prevodilačke i rent-a-car usluge, pranje vozila, organizovanje turističkih obilazaka…

Posebne sobe namenjene su pušačima, gostima je na raspolaganju besplatan parking, ceo objekat je pod video nadzorom, a kućni ljubimci do 10 kg su dozvoljeni, uz najavu. Doručak na bazi „švedskog stola“ servira se u trpezariji, a za odmor u letnjim danima otvorena je bašta. (danubeogradu.rs)

Web: www.villafamily.rs
Adresa: Gočka 57b
Telefon: +381 11 2349 048
E-mail: info@villafamily.rs