Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel 1000 ruža
Hotel 1000 ruža

Hotel 1000 ruža

Hotel 1000 ruža nalazi se u podnožju planine Avala, poznatog izletišta nadomak grada.

Do centra Beograda stiže se automobilom za 25-30 minuta, koliko je potrebno i do aerodroma „Nikola Tesla“, a udaljenost od tri kilometra od auto-puta Beograd – Niš čini hotel povoljnim i za putnike koji su u tranzitu.

Hotel 1000 ruža kategorisan je sa tri zvezdice. Četiri hotelska paviljona nude smeštaj u 40 udobnih, savremeno opremljenih soba i dva apartmana, u kojima su gostima na raspolaganju televizor, telefon, internet pristup, mini bar, fen.

Restoran nacionalne kuhinje 1000 ruža, poznat po odabranim srpskim specijalitetima, sa kapacitetom od 250 osoba pogodan je za sve korporativne i porodične svečanosti.

Izuzetno prijatna prostrana bašta u senci četinara, okružena zelenilom, sa dečjim igralištem u neposrednoj blizini, garantuje opuštanje i odmor za celu porodicu u letnjim mesecima. Bašta može da primi oko 300 gostiju, što predstavlja dodatnu pogodnost za veće poslovne ili privatne skupove.

Konferencijska sala 1000 ruža, sa kapacitetom oko 40 mesta, tehnički je opremljena, uz obezbeđen ketering.

Hotel poseduje teniske terene i travnati fudbalski teren, što ga, uz blizinu Avale, čini pogodnim za rekreativne aktivnosti, ali i za pripreme sportskih ekipa. U sklopu hotelskog kompleksa su benzinska pumpa i obezbeđeni parking. (danubeogradu.rs)

Web: www.1000ruza.com
Adresa: General Ždanova 1, prilaz 4, Beli Potok
Telefon: +381 11 390 7491

Uređuje: Katarina Vidaković