Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Bali Paradizo
Hotel Bali Paradizo

Hotel Bali Paradizo

Uz posebno dizajniran enterijer inspirisan dalekim indonežanskim ostrvom, Hotel Bali Paradizo obećava uživanje u originalnoj bašti, raskošnoj gastronomskoj ponudi, bogatim sadržajima wellness centra, sa dva otvorena i jednim unutrašnjim bazenom…

Hotel sa četiri zvezdice nalazi se na mirnoj lokaciji u zemunskom naselju Altina, na manje od deset minuta vožnje od aerodroma „Nikola Tesla“, poslovnog centra Novog Beograda, Sava centra…

Prostrane luksuzne sobe i apartmani sa nameštajem u kombinaciji finih tkanina, drveta i ratana opremljene su i radnim stolom, LCD televizorom sa kablovskim programima, klima uređajem, mini barom, sefom, bežičnom internet konekcijom, a u cenu je uračunato besplatno korišćenje brojnih spa, wellness i fitness sadržaja.

Objekat ima sopstveni parking, gostima je na zahtev dostupan limo servis i brojne usluge uobičajene za hotele visoke kategorije.

Čak i indonežanske palme

Restoran Bali Paradizo sa pogledom na baštu je ekskluzivan prostor namenjen posebnim iskustvima, uz perfektnu ponudu specijaliteta internacionalne i domaće kuhinje.

Wellness i spa centar pored đakuzija, saune, turskog kupatila, rimskog tepidarijuma i slane sobe nudi veliki broj vrhunskih masaža, uključujući i istočnjačke.

Velik bazen u hotelu sa ozonizovanom toplom vodom, đakuzijom, ležaljkama, savršeno je mesto za relaksaciju. Dva bazena na otvorenom okružena su suncobranima, ležaljkama i sojenicama karakterističnim za indonežanske plaže, u kojima se gosti mogu osvežiti napitkom, koktelom ili probati specijalnu ponudu bara i restorana.

Treninge u najsavremenije opremljenoj teretani vode stručni instruktori sa međunarodnim licencama.

Web: www.bali.rs/paradizo/
Adresa: Ugrinovački put 72
Telefon: +381 11 3170 860
E-mail: hotel@bali.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.