Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Le Petit Piaf
Hotel Le Petit Piaf

Hotel Le Petit Piaf

Ljupki mali hotel za uživanje u srcu Skadarlije, Le Petit Piaf, spoj je izvanrednog stila, ljubaznosti, personalizovane usluge i vrhunskog komfora.

Svaki detalj modernog hotela sa četiri zvezdice brižljivo je odabran kako bi se uklopio u okruženje – boemsku četvrt u centru grada popločanu kaldrmom, poznatu po očuvanom duhu umetničkog Beograda, najsličniju pariskom Monmartru.

Na nekoliko minuta hoda nalaze se Knez Mihailova ulica, Trg Republike, Narodno pozorište, nedaleko su Beogradska tvrđava, Botanička bašta…

U sedam hotelskih soba i pet apartmana gostima su na raspolaganju kablovska televizija sa satelitskim programima, besplatan internet pristup i uslužni laptop, sef, direktna telefonska linija, klima uređaj, a na zahtev i sobni servis, servis pranja, transfer od i do aerodroma, parking, usluge spa centra (nije u sklopu hotela), organizacija razgledanja grada, rezervacija ulaznica za pozorište…

Restoran „Mali vrabac“ poznat je po izvanrednoj domaćoj kuhinji, starim srpskim specijalitetima i folklornim večerima petkom, uz uobičajenu internacionalnu gastronomsku ponudu.

Posebno prijatna bašta restorana na raspolaganju je u letnjoj sezoni, a za kratak odmor uz piće ili napitak dobar izbor je hotelski lobi.

Hotel Le Petit Piaf poseduje prostor pogodan za sve vrste poslovnih skupova i privatnih svečanosti, uz uslugu organizacije i keteringa.

Web: www.petitpiaf.com
Adresa: Skadarska 34
Telefon: +381 11 303 52 52
E-mail: reservations@ petitpiaf.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.