Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Tulip Inn Putnik Belgrade
Hotel Tulip Inn Putnik Belgrade

Hotel Tulip Inn Putnik Belgrade

Renovirani hotel Putnik, danas pod imenom Hotel Tulip Inn Belgrade, moderan je turistički objekat u sastavu internacionalnog lanca Golden Tulip Hospitality Group.

Idealna lokacija posebna je prednost – hotel se nalazi na Novom Beogradu, na manje od dva kilometra od Zemuna, šetališta na Dunavu, Kombank arene i na oko 6 km od centra grada. Do aerodroma „Nikola Tesla“ stiže se automobilom za 15 minuta.

Hotel Tulip Inn Putnik, kategorisan sa tri zvezdice, nudi 84 udobne standardne sobe, 20 apartmana i jednu sobu prilagođenu osobama sa posebnim potrebama. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, poseduju radni sto, besplatan bežični internet pristup, telefon, radio i TV set, mini bar, sef.

Gostima je na raspolaganju besplatan parking i brojne usluge na zahtev – pranje, peglanje i hemijsko čišćenje odeće, lekarska pomoć, masaža, prevoz od i do aerodroma, biznis usluge…

Prostori poznati po inovativnom konceptu, prostrani restoran „Nevski“ i bar, u posebno prijatnom enterijeru punom svetlosti, nude veliki izbor domaćih i internacionalnih specijaliteta i lakih obroka. Moguća je i organizacija ekskluzivnih događaja, korporativnih ili privatnih.

Konferencijska dvorana sa foajeom i barom, kapaciteta 150 mesta, poseduje besplatan bežični internet pristup i potpuno je tehnički opremljena za sve vrste poslovnih skupova.

Fitness klub „Putnik Sport & Spa“ sastoji se od unutrašnjeg bazena sa whirlpool kadom, finske saune, savremeno opremljene fitness zone i sale za vežbanje, sa stručnom podrškom iskusnih trenera. (danubeogradu.rs)

Web: www.tulipinnputnikbelgrade.com
Adresa: Palmira Toljatija 9
Telefon: +381 11 225 9999
E-mail: info@tulipinnputnikbelgrade.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.