Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Vozarev
Hotel Vozarev

Hotel Vozarev

U mirnom, prijatnom kvartu Vračara kvalitetan smeštaj nudi Hotel Vozarev, poznat po idealnom spoju modernog enterijera, povoljnih cena i izuzetne usluge.

Nov, izvanredno održavan objekat kategorisan sa tri zvezdice i gradska četvrt u kojoj se nalazi nose ime po Gligoriju Vozareviću, beogradskom štamparu iz XIX veka i vlasniku prve knjižare u Srbiji.

Hotel Vozarev se nalazi na oko tri kilometra od najužeg centra Beograda i glavne železničke i autobuske stanice, a do aerodroma „Nikola Tesla“ potrebno je 20 minuta vožnje.

Gostima je na raspolaganju 21 soba sa svim pratećim sadržajima za ugodan boravak, koji podrazumevaju LCD televizor sa kablovskim kanalima, besplatan bežični internet pristup, klima uređaj, mini bar, telefon, sef, besplatan parking uz najavu, a na zahtev i usluge prevoza, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja odeće, poslovne usluge…

Može se izabrati i soba sa terasom ili soba za pušače. Kućni ljubimci su dobrodošli uz dogovor.

Bar i trpezarija sa baštom su pogodni i za manje poslovne skupove i bankete, uz obezbeđenu tehničku opremu.

Sportski centar Vračar sa bazenom, teniskim terenima i spa sadržajima nalazi se u neposrednoj blizini, na samo pet minuta hoda od hotela. (danubeogradu.rs)

Web: www.hotelvozarev.com
Adresa: Pop Stojanova 16
Telefon: +381 11 406 0988
E-mail: office@hotelvozarev.rs