Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » New Belgrade Design Hotel
New Belgrade Design Hotel

New Belgrade Design Hotel

Luksuzan, mali, moderan, nov, New Belgrade Design Hotel nudi izuzetan komfor i prijatan ambijent u savremenom turističkom objektu kategorisanom sa četiri zvezdice.

Hotel se nalazi na Novom Beogradu, u sastavu kompleksa Sportskog centra Vizura, čiji su sadržaji dodatne prednosti.

Od New Belgrade Hotela do kulturnih i istorijskih znamenitosti Beograda stiže se za desetak minuta automobilom, a aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je osam kilometara. Veliki šoping centri i obala Save na kojoj su neki od najpoznatijih splavova i klubova, nalaze se na udaljenosti od oko 1,5 km.

Svaka od 14 soba je klimatizovana i posebno dizajnirana, uz vrhunsku udobnost i dodatne sadržaje – LCD televizor sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet pristup, sef, klima uređaj, mini bar…

Obezbeđen je privatni parking, a na zahtev i servis u sobi, prevoz od i do aerodroma, soba sa balkonom ili radnim stolom, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, poslovne usluge, poseban dijetetski meni…

Restoran i lobi bar, koji obezbeđuju uživanje u savremenom elegantnom enterijeru, obogaćenom interesantnim detaljima, pogodni su i za organizovanje poslovnih sastanaka i porodičnih skupova.
Gostima su na raspolaganju u sezoni zatvoren i otvoren bazen, fitness centar, terasa za sunčanje i bašta u letnjem periodu. (danubeogradu.rs)

Web: www.newbelgradehotel.rs
Adresa: Tošin bunar 224a
Telefon: +381 11 3193 985
E-mail: newbelgradehotel@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.