B Hotels

B Hotels

B Hotels u turističku ponudu Beograda uvodi koncept economy class hotela, koji podrazumeva potpuni komfor bez nepotrebnih troškova.

Izuzetan odnos kvaliteta ponude i cene, u novom objektu kategorisanom sa tri zvezdice, posebna je preporuka koja hotel čini atraktivnim.

B Hotels se nalazi na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini poslovnog kompleksa Airport City. Do Savskog keja, pogodnog za zabavu, šetnju i rekreaciju, potrebno je dvadesetak minuta hoda, za deset minuta automobilom stiže se u centar grada, aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je oko 10 kilometara. Kombank arena, šoping centri, poslovni kompleksi na Novom Beogradu i auto-put E75 su na nekoliko minuta vožnje.

Hotel raspolaže sa 95 udobnih soba sa balkonima, jednostavnog modernog dizajna, u kojima su i radni sto, LCD televizor sa kablovskim programima, klima uređaj, direktna telefonska linija, kablovski i bežični internet pristup.

Parking prostor je besplatan, kućni ljubimci su dobrodošli, a gostima se nude i usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, prevoza od i do aerodroma, parkinga u podzemnoj garaži…

Pastelni tonovi i prirodni materijali dominiraju i u prijatnom snek baru, gde je obezbeđen doručak, uz mogućnost pripreme lanč-paketa. (danubeogradu.rs)

Web: www.b-hotels.rs
Adresa: Zemunska 24
Telefon: +381 11 4040 840

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.