Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Belgrade Boutique House Hotel
Hotel Belgrade Boutique House

Belgrade Boutique House Hotel

Hotel Belgrade Boutique House nalazi se na Dedinju. Sve što je potrebno za uživanje i prijatan boravak je tu…

Izvanredno opremljene sobe i apartmani, otvoren bazen sa ležaljkama, spa i konferencijski prostor krase ovaj hotel.

Belgrade Boutique House, kategorisan sa četiri zvezdice, smešten je u elitnoj gradskoj četvrti, na 400 metara od Belog dvora. Poznato gradsko izletište Košutnjak od hotela je udaljeno samo jedan kilometar, do centra grada stiže se automobilom za manje od deset minuta, a do aerodroma „Nikola Tesla“ za 15-20 minuta.

Belgrade Boutique House raspolaže sa šest apartmana i tri sobe – ukupno devet unikatno dizajniranih smeštajnih jedinica.

U prijatnom ambijentu, koji predstavlja kombinaciju modernih, elegantnih i luksuznih rešenja, nalaze se i obavezan LCD televizor sa kablovskim kanalima, radni sto, klima uređaj. Hotel poseduje parking prostor i garažu, može se izabrati smeštaj sa balkonom ili hidromasažnom kadom, uz brojne dodatne usluge, kancelarijsku podršku, konsijerž servis, poseban meni… U celom objektu obezbeđen je besplatan bežični internet pristup.

Multimedijalna sala za sastanke, kapaciteta 45 mesta, u potpunosti je tehnički opremljena, uz usluge organizacije i keteringa.

Spa centar nudi sve vrste masaža, trening u fitness kabinetu, finsku saunu, hidromasažnu kadu, a u letnjem periodu otvoreni bazen za opuštanje i rekreaciju. Pored bazena se nalazi bašta bara/restorana, u kojoj je i u večernjim satima posebno prijatan boravak. (danubeogradu.rs)

Web: www.bbh.rs
Adresa: Miloja Đaka 32
Telefon: +381 11 3677 888
E-mail: office@bbh.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.