Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Constantine the Great
Hotel Constantine the Great

Hotel Constantine the Great

Elegantan i luksuzan, Hotel Constantine the Great nudi iskustvo boravka u pažljivo osmišljenom, prijatnom prostoru turističkog objekta sa četiri zvezdice.

Hotel se nalazi u centru grada, na nekoliko minuta hoda od parka Tašmajdan, Botaničke bašte, Crkve Svetog Marka, zdanja Doma Narodne skupštine… Na pešačkoj udaljenosti su i druge beogradske poslovne, kulturne i turistički atraktivne zone – Knez Mihailova ulica, Skadarlija, Terazije, Beogradska tvrđava… Aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 17 kilometara.

Hotel Constantine the Great za smeštaj nudi 40 prostranih soba i apartmana. U enterijeru mirnih tonova, finih rešenja i detalja, vrhunskom komforu doprinose i veliki radni sto, smart LCD televizor, klima uređaj, sef, elektronska brava, direktna telefonska linija, besplatan bežični internet pristup…

Gostima su na raspolaganju privatni parking i garaža, uz brojne usluge na zahtev – posluženje u sobama, pranje i peglanje odeće, prevoz, čuvanje dece, poseta lekara, masaža… Može se odabrati soba za nepušače, a kućni ljubimci težine do 5 kg su dobrodošli.

Hotelski restoran Edict u ponudi ima veliki izbor gastronomskih specijaliteta internacionalne i domaće kuhinje, sa posebnim akcentom na mediteranske i azijske ukuse, a lobi bar je pogodan za predah i opuštanje u svakom trenutku.

Banket sala za korporativne skupove kapaciteta do 70 osoba poseduje najsavremeniju tehničku opremu, uz ponudu kompletne organizacije događaja. (danubeogradu.rs)

Web: www.constantinethegreatbelgrade.com
Adresa: 27. marta 12
Telefon: +381 11 4144 340
E-mail: info@constantinethegreatbelgrade.com

Uređuje: Katarina Vidaković