Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Hedonic
Hotel Hedonic

Hotel Hedonic

Nov turistički objekat za odmor, smeštaj i uživanje – Hotel Hedonic, nalazi se na prilazu Beogradu iz pravca Niša, na auto-putu, u neposrednoj blizini naplatne rampe kod Bubanj potoka.

Pored lokacije, posebno povoljne za goste Beograda koji stižu iz navedenog pravca i putnike u tranzitu, hotel nudi prijatan ambijent, moderan dizajn i vrhunski komfor, kategorisan sa četiri zvezdice. Do centra grada stiže se automobilom za 15 minuta, a do aerodroma „Nikola Tesla“ potrebno je oko 25 minuta vožnje.

Hotel Hedonic raspolaže sa 24 sobe, tri apartmana, jednom sobom prilagođenom osobama sa posebnim potrebama i jednim lux apartmanom (sa đakuzijem na terasi).

Uz lep pogled na Avalu, klimatizovan prostor i udobnost, u svakoj smeštajnoj jedinici je i LED televizor sa kablovskim programima, mini bar, elektronski sef, telefon sa direktnom linijom, besplatan bežični internet pristup. Sobe su zvučno izolovane, hotel poseduje parking prostor i menjačnicu, a boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen, na zahtev.

U ponudi su i brojne dodatne usluge – servis u sobi, poseban meni, rent-a-car, usluge prevoza, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, poslovnog centra…

Uz restoran sa velikim izborom specijaliteta internacionalne i domaće kuhinje, kapaciteta 80 mesta, je i aperitiv bar, za opuštanje i predah.

Hotel poseduje prostorije pogodne za bankete, različite vrste korporativnih i privatnih skupova, porodične svečanosti. (danubeogradu.rs)

Web: www.hedonichotel.rs
Adresa: Autoput za Niš 13
Telefon: +381 11 3463 220
E-mail: reservations@hedonichotel.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.