Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Oasis
Hotel Oasis

Hotel Oasis

Hotel Oasis je moderan turistički objekat koji gostima pruža priliku da uz prijatan boravak uživaju u svim prednostima savremenih tehnologija.

Smešten pored samog auto-puta Beograd – Novi Sad u Zemunu, hotel ima odlične saobraćajne veze sa svim delovima grada, pa se za 15 minuta automobilom stiže do Knez Mihailove ulice, Beogradskog sajma ili Sava centra, a za 10 minuta do aerodroma „Nikola Tesla“. Dunavski kej i centar Zemuna udaljeni su samo tri kilometra.

Hotel Oasis, kategorisan sa tri zvezdice, raspolaže sa 18 soba, od kojih je polovina namenjena nepušačima. U komfornim sobama prijatnog enterijera i toplih tonova su telefon, klima uređaj, sef, mini bar…

Ponuda koja gostima garantuje dobru zabavu i odmor je izvanredna – ceo objekat je umrežen u besplatni W-LAN, svaka soba poseduje Smart TV sa satelitskim i kablovskim prijemom (više od 300 programa), pristupom internetu, velikim izborom besplatnih filmova i video igrica… Integrisana TV kamera obezbeđuje besplatno video-telefoniranje i skype komunikaciju.

Gostima je na raspolaganju čuvani parking, a na zahtev i usluga prevoza, rent-a-car, lekarski servis, pranje i hemijsko čišćenje odeće.

Restoran i picerija Hotela Oaza nude veliki izbor specijaliteta italijanske i nacionalne kuhinje. Za boravak su posebno prijatni lobi, aperitiv bar i letnja bašta. (danubeogradu.rs)

Web: www.oasis-beograd.com
Adresa: Novosadski autoput 75
Telefon: +381 11 3166 302
E-mail: hotel@oasis-beograd.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.