Naslovna » BG servis » Kombank arena: Počelo renoviranje
Kombank arena - renoviranje
Kombank arena - renoviranje

Kombank arena: Počelo renoviranje

Radovi na renoviranju severnog ulaznog platoa i stepeništa Kombank Arene počeli su od ponedeljka, 14. jula. Ovo je od otvaranja najobilniji program renoviranja Arene koji će trajati 45 dana i vršiće se na povrišini od 1400 kvadratnih metara.

Radovi će obuhvatiti skidanje starih i postavku potpuno nove hidro izolacije i pločica na prilaznom severnom platou (ulaz iz Bulevara Zorana Đinđića) kao i sređivanje stepeništa. Za postavku će se koristiti behaton ploče koje u odnosu na druge materijale iste funkcije, imaju višestruke prednosti u pogledu trajnosti, praktičnosti kao i dekorativnosti. Ove ploče se ne klizaju i imaju visoku otpornost na razne hemikalije kao i atmosferske prilike a poseduju i visoku čvrstoću na pritisak. Takođe, pri oštećenju je vrlo lako zameniti pojedinačne elemente.

Radove obavlja kompanija Galis Inženjering d.o.o iz Gornjeg Milanovca koja je posao dobila kao najbolji ponuđač u postupku javne nabavke.

Posle završetka ovih radova, u planu je sanacija i drugih oštećenja na ulazima sa zapadne i istočne strane.

Dok traju radovi, za posetioce Kombank arene biće otvoren južni ulaz gde se trenutno nalazi i blagajna.

Preko novog severnog ulaznog platoa i stepeništa, prvi će proći posetioci koncerta Il Divo koji je zakazan za 24. septembar. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.