Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Projekat za mlade „Korak ka poslu“
Korak ka poslu
Korak ka poslu

Projekat za mlade „Korak ka poslu“

Kancelarija za mlade opštine Stari grad i Udruženje „Krug dvojke“, pod pokroviteljstvom Ambasade SAD, organizuju projekat za mlade pod nazivom „Korak ka poslu“.

Projekat podrazumeva organizovanje 12 volontiranja – praksi, u različitim profesionalnim oblastima. Rok za prijavljivanje je 11. avgust tekuće godine.

Kandidati će proći edukaciju na teme: „Kako se piše CV i motivaciono pismo“; „Gde i kako se pronalazi posao (praksa)“; „Kako se pojaviti na intervju za posao“ i „Kako se ponašati u radnom okruženju“. Za učesnike projekta i predavanja obezbeđen je priručnik sa materijalom iz edukacije. Posle završenog predavanja, biće odabrani kandidati koji će posle intervjua pohađati željenu praksu.

Učesnici projekta „Korak ka poslu“ dobiće i zvanični sertifikat o završenoj edukaciji.

Preostali polaznici nastaviće angažovanje na projektu, u okviru koga će se vršiti i dodatna obuka, kako bi se ostvarila veća kvalifikacija za prasku/posao. Treneri će sa učesnicima korigovati CV i motivaciono pismo, direktno pronaći posao/praksu za koji kandidati imaju priliku da apliciraju i organizovati simulaciju intervjua firme za koju su se prijavili, kako bi u potpunosti bili spremni za prvi razgovor.

Posle završene obuke učesnici će dobiti preporuku Udruženja „Krug dvojke“ i Kancelarije za mlade Gradske opštine Stari grad.

Prijavu mogu da pošalju svi zainteresovani kandidati koji su završili fakultet, kao i studenti završnih godina fakulteta u Beogradu, uzrasta od 15 do 35 godina. Prednost imaju osobe koje do sada nisu imale priliku da rade u struci za koju su se školovali.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu GO Stari grad. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.