Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Side One Design Hotel
Side One Hotel

Side One Design Hotel

Hotel na šetalištu sa pogledom na reku – Side One Design Hotel, smešten je na obali Dunava, između Zemuna i Novog Beograda.

Dunavski kej sa stazama, zelenilom, restoranima, splavovima i kafeterijama, idealan za rekreaciju, odmor i zabavu izuzetna je prednost, a tu su i nautički sadržaji i plaža Lido na Velikom ratnom ostrvu u letnjem periodu.

Do istorijskih i kulturnih znamenitosti Zemuna potrebno je desetak minuta šetnje. Hotel je od velikih tržnih centara na Novom Beogradu udaljen četiri kilometra, a do najužeg centra Beograda ili aerodroma „Nikola Tesla“ stiže se automobilom za 10-15 minuta.

Side One Hotel, kategorisan sa tri zvezdice, raspolaže sa 25 komfornih soba. U moderno dizajniranom elegantnom enterijeru su i radni sto, LED televizor sa kablovskim kanalima, zavese za zatamnjivanje, mini bar, telefon i besplatan bežični internet pristup.

Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca, a na zahtev su dostupne i usluge prevoza, iznajmljivanja bicikla, rent-a-car, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, poslovne usluge biznis centra, menjačnice.

Pored obroka u restoranu „a la carte“ i odabranih pića i napitaka u prijatanom prostoru bara, za goste je obezbeđena usluga doručka u sobi.
Side One sala je pogodna za sve vrste poslovnih skupova, uz organizacionu podršku. (danubeogradu.rs)

Web: www.sideonehotel.com
Adresa: Kej oslobođenja 19
Telefon: +381 60 7433 663
E-mail: r@sideonehotel.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.