Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Adresa
Hotel Adresa

Hotel Adresa

Sasvim je sigurno da se Hotel Adresa nalazi na idealnoj adresi – u sklopu poslovno trgovinskog YU Biznis Centra (YBC).

Preciznije, hotel se nalazi u samom centru Novog Beograda, u neposrednoj blizini Palate Srbija i „Ušće“ SC. Do Kombank arene potrebno je desetak minuta hoda, do Beogradske tvrđave, Knez Mihailove ulice, Sava centra, glavne autobuske i železničke stanice… manje od deset minuta vožnje. Aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 12 kilometara.

Hotel Adresa, kategorisan sa tri zvezdice, gostima nudi 21 komfornu sobu, prijatnog modernog enterijera, svetlih i pastelno zelenih tonova.

Svaka soba poseduje pisaći sto, stočić sa foteljama, klima uređaj, telefon, LED televizor, sef, mini bar, aparat za kafu i čaj, uz obezbeđen besplatan bežični internet pristup. Tu su i brojne usluge na zahtev – servis u sobi, pranje, peglanje i hemijsko čišćenje odeće, parking i pranje automobila, čuvanje dece, prevoz, boravak kućnih ljubimaca težine do 2 kg, sekretarske usluge…

U hotelu su Sala za sastanke kapaciteta 10 mesta i konferencijski Experience centar koji prima do 40 osoba, sa prostorijama za posluženje za učesnike.

Doručak na bazi švedskog stola obezbeđen je u trpezariji, a prijatan laundž bar pogodan je za predah uz piće, napitak i snek iz automata. U YBC poslovnom centru se nalazi veći broj restorana, iz kojih je moguće poručiti i dostavu doručka, ručka ili večere u sobu.

Gostima hotela na raspolaganju su svi sadržaji YU Biznis centra – teretana, banke, kafeterije, barovi, prodavnice… (danubeogradu.rs)

Web: www.adresasuites.com
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 10z/IV
Telefon: +381 11 3110 019
E-mail: reservations@adresasuites.com

Uređuje: Katarina Vidaković