Naslovna » Izlasci » Festivali » Prvi Festival obrazovanja i sporta od 28. do 31. avgusta
Festival obrazovanja i sporta
Festival obrazovanja i sporta

Prvi Festival obrazovanja i sporta od 28. do 31. avgusta

Na Adi Ciganliji, kod bandžija, od 28. do 31. avgusta biće održan prvi Festival obrazovanja i sporta, koji spaja obrazovanje, nauku, ekologiju, sport i zdrav život.

Učenje kroz druženje i multidisciplinaran pristup zasnovani su na podsticanju i razvijanju kreativnosti, širenju svesti o ulozi i značaju obrazovanja, razvijanje sportskog duha ne samo radi unapređenje zdravlja već za sve sfere života. Želja organizatora festivala je da usmere mlade da misle logički, kritički i kreativno: da shvate da je važno da se uči i da je važna opšta kultura. Takođe, želja je da se pokaže da je bavljenje određenim stvarima zabavno, interesantno i uzbudljivo za um.Za dž

Zdrav život ne obuhvata samo zdravu ishranu, sport, već i psihološko napredovanje svakog čoveka. Stoga, Festival obrazovanja i sporta predstavlja jedinstvenu priliku da se svi zainteresovani oprobaju u raznim sportovima, nauče od eminetnih stručnaka kako da se zdravo hrane, kako da čuvaju životnu sredinu i pronađu fakultet koji je baš po njihovoj meri.

Važno je da se živi zdravo i da se prilagodi brzini kojom napreduje civilizacija.

Tokom četiri dana festivala biće organizovane besplatne aktivnosti – veslački sportovi, pikado, zumba, aerobik, ragbi, samoodbrana i drugo.

Festival obrazovanja i sporta organizuje Life Fitness & Education pod motom „Stani! Voli sebe i živi zdravo!“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.