Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Il Divo: Šetnja po Beogradu
Il Divo
Il Divo

Il Divo: Šetnja po Beogradu

Tri dana u Beogradu provešće Sebastijan, Urs, Karlos i Dejvid, zajedno poznati kao Il Divo.

Momci danas stižu u našu zemlju i slobodno vreme iskoristiće za šetnju po gradu i druženje sa obožavateljkama. Kako aktivno rade na albumu na francuskom jeziku, deo vremena provešće i u jednom od beogradskih studija, snimajući poznate pesme iz mjuzikala na ovom romantičnom jeziku.

Iako treći put dolaze u Srbiju, do sada nisu imali vremena za razgledanje Beograda, tako da će sada maksimalno iskoristiti dane uoči koncerta u sredu.

Nedavno je Karlos Martin na pitanje našeg magazina kakve uspomene nose iz Srbije, izjavio: „U Srbiji nam je bilo divno. Nismo imali mnogo vremena za razgledanje, ali uvideli smo suze devojaka u publici i verujemo da su one simbolizovale sreću. Emocija je ono što me asocira na vašu zemlju i ljudi koji se ne stide da ih pokažu!“

Sasvim je sigurno da će koncert Il Divo u sredu, 24. septembra, obilovati emocijama i radošću koje izazivaju glasovi ovih momaka. Repertoar obogaćen pesmama iz mjuzikala i magičnim glasom Diznijevih princeza, Lee Salonge, odvešće publiku u svet bajki i brodvejskog blještavila.

Ulaznice se mogu naći po cenama od 3.500, 3.900, 4.500, 5.500, 5.900, 7.900 i 9.900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.