Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Zlatnik
Hotel Zlatnik
Hotel Zlatnik

Hotel Zlatnik

Elegantan i luksuzan, spoj tradicije i stila, Hotel Zlatnik je po svemu jedinstven turistički objekat.

Besprekoran kvalitet razlog je što hotel, pored četiri zvezdice, od 2007. godine nosi i titulu dvorskog liferanta – što podrazumeva pravo ekskluzivnog snabdevanja robama i uslugama dvora Karađorđevića.

Hotel Zlatnik se nalazi u Zemunu. Poslovni centar Novog Beograda udaljen je pet kilometara, a do centra grada i aerodroma “Nikola Tesla” stiže se za oko 15 minuta automobilom. Blizina lepo uređenog Zemunskog keja na Dunavu posebna je prednost.

Izuzetno opremljne unikatne prostrane sobe i apartmani čine Hotel Zlatnik butik hotelom u pravom smislu reči.

U 37 smeštajnih jedinica, pored pažljivo odabranog nameštaja i finih detalja, nalazi se i sve što je potrebno gostu – besplatan bežični i kablovski internet, radni sto i garnitura za sedenje, televizor sa kablovskim programima, DVD plejer, radio sa budilnikom, klima uređaj, elektronski sef, mini bar, direktna telefonska linija…

Posebne sobe namenjene su pušačima, a pored parking prostora i garaže na raspolaganju su i usluge hotelskog vešeraja, sobnog servisa i masaže u sobi, usluge biznis centra za kancelarijske poslove, transfera i razgledanja grada…

Osim Restorana Zlatnik sa bogatom ponudom specijaliteta inernacionalne kuhinje, u hotelu se nalazi i mesto posebnog enterijera – tradicionalni riblji restoran namenjen uživanju u odabranim ukusima domaćih i starih nacionalnih jela.

Konferencijska sala je stilu celog objekta, sa udobnim klasičnim nameštajem, modernom personalizovanom uslugom i svim pogodnostima za poslovne skupove do 45 osoba.

Web: www.hotelzlatnik.com
Adresa: Dobanovačka 95, Zemun
Telefon: +381 11 316 75 15
E-mail: office@hotelzlatnik.com