Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Zepter Apart Hotel
Zepter Apart Hotel
Zepter Apart Hotel

Zepter Apart Hotel

Zepter Apart Hotel, prvi je beogradski luksuzni apartmanski hotel, na Terazijama, u najužem centru grada.

Otvaranjem ovog hotela kompanija Zepter nastavlja misiju promovisanja zdravog životnog stila i vrhunskog kvaliteta na nov, kreativan način.

Samo nekoliko minuta šetnje potrebno je do Knez Mihailove ulice, Trga Republike, Skadarlije, Doma Narodne skupštine, Beogradske tvrđave, a do aerodroma „Nikola Tesla“ stiže se automobilom za oko 20 minuta.

Idealan za novo iskustvo boravka u Beogradu, Zepter Apart Hotel nudi 25 apartmana sa potpuno opremljenim kuhinjama i sedam delux soba, veličine od 30 do 300 kvadratnih metara.

Visoki standardi komfora i udobnosti podrazumevaju klima uređaj, video interfon, telefon, sef, kablovsku televiziju, WiFi, smart televizore… Svi apartmani su opremljeni popularnim Zepter Home Art, Home Care i Medical proizvodima.

Zepter Apart Hotel i za kućne ljubimce

Gostima se nudi i nešto sasvim novo – šef kuhinje će, na zahtev, pripremiti neki od specijaliteta, naravno u Zepter posuđu, u kuhinji apartmana i otkriti gostu tajne zdravog pripremanja hrane. Na raspolaganju su i usluge prevoza limuzinama, organizovan obilazak znamenitosti Beograda, poseta Muzeju Zepter, Aukciskoj Kući Madl’Art, operi i teatru Madlenianum…

Izdvojen smeštajni blok čine apartmani u kojima je moguć boravak sa kućnim ljubimcima.

U SmartLife restoranu sa snek barom nude se odabrani specijaliteti internacionalne, mediteranske i domaće kuhinje, a prijatan Zepresso Aperitiv bar, otvoren 24 sata, posebna je pogodnost za goste.

Dve otvorene terase, Joy-Me na drugom i Horizont na sedmom spratu, koje mogu da prime 80 i 100 gostiju moguće je prilagoditi različitim korporativnim i ličnim svečanostima, uz kompletnu organizaciju i ekskluzivnu gastronomsku ponudu.

Zepter Meeting Club, multifunkcionalna konferencijska sala kapaciteta do 100 osoba opremljena je najsavremenijom audio i video tehnikom.

Za rekreaciju i relaksaciju Zepter Apart Hotel nudi Life Fitness Shuttle prostor sa tehno-gym spravama, centrom za masažu, slanom sobom, saunom i Zepter Bioptron svetlosnom terapijom, uz visoko profesionalnu stručnu podršku i osveženje u Health baru, u sklopu fitness centra.

Web: www.hotelzepter.rs
Adresa: Terazije 10
Telefon: +381 11 3063 800
E-mail: booking@hotelzepter.rs